Hvem er vi?

Hvem er vi?

HER KAN DU LÆSE LIDT OM TEAMET BAG UNDER BØGEN

Bygherrer

MATIAS

Matias har arbejdet med byudvikling i 10 år. Hans passion er at lave projekter, der bidrager med liv, mangfoldighed og fællesskab. I arbejdet med udvikling  og opførelse af boligfællesskaber lægger han vægt på ordentlighed, åbenhed og dialog.

“Projekterne skal både bidrage til en bedre by og et bedre liv. De skal tage  udgangspunkt i at skabe rum for sociale fællesskaber, en grønnere by og et smukt æstetisk udtryk”.

CLAUS

Claus har de sidste 15 år arbejdet som byudvikler. Han er specialiseret i at  udvikle ejendomme ud fra deres sociale, økonomiske og miljømæssige potentialer. Claus har udviklet og bygget flere store projekter, hvor fællesskab står som et centralt element.

“For mig er det vigtigt at projekterne har hjerte – at de bidrager til et bedre liv, hvor fællesskab og respekt for naturen er grundværdier.”

Nuværende og fremtidige beboere

MARIE

Herredsvej 23 har været rammen om mit og min families liv i 25 år. Vi har været næsten selvforsynende med grøntsager, bær og frugt. Vi har holdt høns, gotlandske pelsfår, bier og har en mindre honningproduktion. Jorden har vi  altid dyrket giftfrit.

Da min mand, Mogens, døde for 2 år siden, stod jeg alene med al for meget plads og for lidt energi til at føre vores fælles projekt videre. Ideen om seniorbofællesskabet kom gradvist. Jeg fik kontakt med Matias og i løbet af en række møder tog ideen form. For mig personligt vil det være fantastisk, hvis mit dejlige sted kan blive rammen om et spændende boligfællesskab, hvor der er fokus på bæredygtighed, natur og miljø.

SALLY

Jeg er en dansk-svensk gårdhund på 4½ år. Det er faktisk mig der holder styr på Herredsvej 23. Jeg ligger gerne i timevis i solen på trappestenen og tjekker alt ud. Jeg går gerne lange ture og løber utrætteligt efter min frisbee, hvis der er nogen der gider at kaste den. Jeg glæder mig til at flytte i bofællesskab!

KONTAKT OS

Bæredygtig Byudvikling ApS

Kirkegårdsvej 12

8000 Aarhus C

kontakt@underboegen.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag: 9-16
Lørdag – Søndag: lukket

Copyright © 2021 Bæredygtig Byudvikling ApS.